Leave Your Message
010203

PRODUKTET THEMELORE

Të përkushtuar për t'ju ofruar produkte të cilësisë më të mirë

Pompë e ujërave të zeza vetë-mbushëse 10 inç Pompë e ujërave të zeza vetë-mbushëse 10 inç
01

Pompë e ujërave të zeza vetë-mbushëse 10 inç

2024-01-20

Struktura e pompës SP-10.png

1. Fllanxha e hyrjes 2 Pllakë e valvulës së importuar 3. Mbulesa e injektimit të ujit 6 Pllakë konsumimi 7. Shtytës 8 Trupi i pompës 9. Mbulesa e sipërme e impiantit 10. Guarnicioni mekanik 11. Guarnicioni mbyllës i importuar 12. Boshti i pompës 13. Trupi mbajtës 14. Kapaku i kushinetave 16. Pllaka e presionit të vrimës së injektimit të ujit 18. Doreza e pllakës së presionit të vrimës së injektimit të ujit 19. Guarnicioni i vidhos së shtytës 20. Blloku i fiksimit të pllakës së valvulës k 23. Unaza O 24. Vidha rregulluese 26. Unaza O 27. Unaza O 28. Siguria valvula 30. Guarnicioni i vrimës së injektimit të ujit 31. Rondele me sustë 32. Bulon 33. Rondele me susta 34. Bulon 35. Bulon 36. Kushinetë 37. Rondele me susta 38. Rrufe në qiell 39. Vidë 40. Kushinetë 41. Mbytës vaji 42. Tapa e tubit katror 4 Tapa e tubit katror 44. Priza me vidë 48. Bulon 50. Unazë mbajtëse elastike për boshtin 52. Bulon 55. Matës vaji 56. Mbështjellësi rregullues 59. Çelësi 60. Rondele me susta 61. Rondele me susta 62. Dado 63. Mbulesa e valvulës së tubit të hyrjes së ujit 64. Guarnicioni i mbylljes 65. Tubi i hyrjes 66. Mbushja 67. Rrufeja gjashtëkëndore 68. Dado gjashtëkëndore 69. Rondeli me susta 70. Guarnicioni i mbylljes 71. Pllaka e pllakës së valvulës 72. Pllaka e konsumimit pas shtytëses 73. Bulon gjashtëkëndor 75 Pranvera ishte. Vidha e ventilimit 76. Pllaka jonike e lidhjes së trupit mbajtës 77. Valvula reduktuese e presionit 78. Valvula gome

Kurba e performancës së pompës së ujërave të zeza vetë-mbushëse SP-10.png

LEXO MË SHUMË
Pompë e ujërave të zeza vetë-mbushëse 3 inç Pompë e ujërave të zeza vetë-mbushëse 3 inç
04

Pompë e ujërave të zeza vetë-mbushëse 3 inç

2024-01-20

Veçoritë

Shtytës për trajtimin e lëndëve të ngurta

Dorezat e shtytësve me dy korsi, gjysmë të hapura, me diametër deri në 3" (76 mm), në varësi të modelit të pompës. Fletët e pompimit në mbulesën e shtytës reduktojnë grumbullimin e materialit të huaj pas shtytësës dhe zvogëlojnë presionin mbi vulën dhe kushinetat për pompën e zgjatur jeta.


Vulë ekskluzive rezistente ndaj gërryerjes

Mbyllja e fishekëve mekanike të lubrifikuara me vaj ekskluzive të dyfishtë lundruese, vetë-rregulluese, me faqe të palëvizshme dhe rrotulluese të karabit të silikonit, është projektuar posaçërisht për shërbimin e ujërave të zeza industriale gërryese.

Pllakë mbuluese e lëvizshme

Pllaka e mbulimit e lëvizshme siguron akses të shpejtë dhe të lehtë në brendësi të pompës pa shkëputje të tubacioneve. Blloqet mund të hiqen dhe pompa të kthehet në shërbim në pak minuta. Shtytësja, vula, pllaka e veshjes dhe valvula e përplasjes mund të aksesohen gjithashtu përmes hapjes së pllakës së mbulimit për inspektim ose shërbim.


Pllakë veshje e zëvendësueshme

Pompat e Serisë SP përmbajnë pllaka të ndërrueshme të veshjes, të cilat ngjiten në pllakën e mbulesës dhe mund të hiqen lehtësisht për inspektim ose shërbim. Nuk ka aktrime të shtrenjta për t'u zëvendësuar.


Asambleja rrotulluese e lëvizshme

Heqja e montimit rrotullues lejon inspektimin e lehtë të boshtit të pompës ose kushinetave pa prishur mbështjellësin ose tubacionin e pompës. Në shumicën e modeleve, thjesht hiqni katër bulonat nga pjesa e pasme e pompës dhe montimi rrotullues rrëshqet jashtë.


Variacionet e makinës

Pompat e Serisë SP disponohen si njësi bazë për t'u lidhur me burimin e energjisë së klientëve ose mund të jenë të lidhura me përkulje ose me rrip V të drejtuar nga një motor elektrik. Pompat mund të mundësohen gjithashtu nga motorë benzinë ​​ose naftë. Ekzistojnë gjithashtu pompa me motor elektrik me fuqi motori "në gatishmëri".

SP-3.jpg


Personazhi kryesor

1. formë e bukur dhe strukturë e mirë, performancë e besueshme

2. me kapacitet të fortë vetë-mbushjeje, nuk ka nevojë të pajiset me valvul me përplasje

3. jo i bllokuar, dhe me kapacitet të fuqishëm të kalimit të ngurta të mëdha

4. Zgavra unike e vulës mekanike të vajit të vajosjes e bën performancën më të besueshme

5. Vrima mund të sigurojë që ujërat e zeza më të forta mund të pastrohen shpejt kur pompa bllokohet.

6. Kur funksionon, pompa mund të mbushet vetë me gaz dhe lëng në të njëjtën kohë.

7. Shpejtësi e ulët rrotulluese, funksionim i besueshëm, jetë e gjatë e dobishme, mirëmbajtje e lehtë.

8. Çmimi shumë konkurrues, cilësi e lartë, MOQ i vogël, shpërndarje e shpejtë, kërkohet OEM, rasti i kompensatës eksportuese.


LEXO MË SHUMË
01020304

MARKA
PËRPARËSITË

Testimi autoritar, të gjithë treguesit kanë kaluar inspektimin. Përdoret gjerësisht dhe përdoret gjerësisht në aplikime të ndryshme komerciale, rezidenciale, industriale, bujqësore dhe komunale. Mbështet personalizimin e madhësive të ndryshme të ngjyrave të rregullave për të përmbushur nevojat e përdoruesve të ndryshëm.

SHËRBIMI

Prodhimi i produkteve me cilësi të lartë dhe ofrimi i shërbimeve me cilësi të lartë.

avantazh
Lansheng

NDËRMARRJE
PREZANTIMI

Jiangsu Lansheng Pump Industry Technology Co., Ltd. është një kompani profesionale që prodhon pompa vetë-mbushëse të ujërave të zeza, pompa centrifugale të tubacioneve dhe pompa vetë-mbushëse të motorëve me naftë.

Pompat tona me cilësi të lartë përdoren gjerësisht në një sërë aplikacionesh komerciale, rezidenciale, industriale, bujqësore dhe komunale, duke përfshirë transferimin e ujit, rritjen e presionit të ujit, furnizimin me ujë të sistemit të zjarrfikësve, ujitjen, filtrimin dhe qarkullimin e ujit, ftohjen e ujit dhe më shumë. Duke u mbështetur në çmimin konkurrues dhe cilësinë e jashtëzakonshme, sistemet tona të pompimit të ujit janë eksportuar në mbi 60 vende.

Shiko më shumë
rreth nesh

APLIKACION

Përdoret gjerësisht në aplikime të ndryshme komerciale, rezidenciale, industriale, bujqësore dhe komunale

DËRGIMI I KËRKESAVE

Për pyetje rreth produkteve tona, ju lutemi na lini e-mailin tuaj dhe na kontaktoni brenda 24 orëve.

HETIM